Требования
МО БАРОИ РЕСТОРАНИ ТАХТИ СУЛАЙМОН БАРМЕН (духтар)-ро МЕҶУЕМ! Дар бораи даста: Дастаи дӯстона ва ҷавони ҳамфикрон, бо як забон ва ба як самт нигоҳ мекунанд, ки тарабхона барои онҳо пеш аз ҳама ҷои бо таомҳои болаззату босифат ва фазои мувофиқ аст. Чаро мо хубем: Дастаи мо шахсони фаъол ва харизматикро дӯст медорад. Барои мо хеле муҳим аст, ки кормандони мо дар дохили коллектив зуд инкишоф ёбанд ва ба ҳадафҳои худ бирасанд. Мо, дар навбати худ, омодаем, ки тамоми дониш ва таҷрибаи худро дар соҳаи гастрономия ва санъати кулинарӣ мубодила кунем. Мо пешниҳод мекунем: маош: 2 бор дар як мох 2000с то 4000с + мукофотпули + % чейви; Ҷадвали корӣ: рӯзи пурра (рӯзҳои истироҳат ихтиёрӣ) пардохтҳо 2 маротиба дар як моҳ бе таъхир; ғизои ройгон; либоси ягона таъмин мекунем; таълим ва такмили ихтисос (тренингҳо ва семинарҳои ройгон); иштирок дар ҳаёти корпоративии ширкат (тадбирҳои варзишӣ ва зеҳнӣ) Вазифаҳо: Донистани забони Русси омода намудани тарабхона барои кушодан/бастан, риояи тозагии ҷои кор; кабули фармоишхо, додани музди мехмонхо, нигох доштани интизоми касса; тайёр кардани чой, қаҳва, коктейли ширӣ, афшураҳо, ба шишабандии нӯшокиҳои камспирт (пиво, вино). Орзуҳои мо: дӯстона нисбат ба меҳмонон ва ҳамкорон; қобилияти кор кардан дар даста; тачрибаи кор кабул карда мешавад. Зангҳоро ҳар руз аз соати 10:00 то 17:00 қабул мекунем! !!! Хоҳиши калон бачаҳо беҳуда занг назанен!!!